Καραγκούνης: Το δίλημμα είναι βράχια ή επώδυνη συμφωνία

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, δήλωσε πως το δίλημμα είναι βράχια ή επώδυνη συμφωνία, ενώ επανέλαβε την πρόταση της ΝΔ για εθνική συνεννόηση.

Ο κ. Καραγκούνης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε πως η προπαγάνδα της κυβέρνησης κατασκευάζει εχθρούς στοχοποιώντας ακόμα και σκιτσογράφους.

Ο κ. Καραγκούνης δίνει επίσης απάντηση στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος διαφώνησε με την πρόταση Σαμαρά για σχηματισμό άλλης κυβέρνησης από αυτή τη βουλή με άλλο πρωθυπουργό στην περίπτωση που η σημερινή κυβέρνηση χάσει τη δεδηλωμένη.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πως βλέπετε τις εξελίξεις και την πορεία των διαπραγματεύσεων;

Ελπίζουμε σε συμφωνία. Σωστά είπε ο Αντώνης Σαμαράς ότι αντιμετωπίζουμε το δίλημμα ή βράχια ή δυστυχώς μια πολύ επώδυνη συμφωνία. Εμείς επιμένουμε στην πρόταση της μεγάλης συνεννόησης για αλλαγή πολιτικής.

Πως σχολιάζετε την αντίδραση του σκιτσογράφου Αρκά να αναστείλει τη δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλοντας ότι τον κατηγόρησαν για χρηματισμό;

Φτάσαμε στο σημείο δυστυχώς τέτοιας ιδεοληψίας και παρακμής που η προπαγάνδα της κυβέρνησης κατασκευάζει παντού εχθρούς, μέχρι και σκιτσογράφους που στοχοποιούνται και φιμώνονται.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης διαφώνησε με την πρόταση Σαμαρά σε περίπτωση που χαθεί η δεδηλώμενη να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης από αυτή τη Βουλή με άλλο πρωθυπουργό. Πως το σχολιάζετε;

Ο κ. Θεοδωράκης προφανώς δεν κατάλαβε την πρόταση για τη μεγάλη συνεννόησή που καταθέσαμε. Ίσως είναι απασχολημένος για το πώς θα μπει ο ίδιος στην κυβέρνηση Τσίπρα.

 

Διαβάστε επίσης:

Το σχόλιο του Άδωνι για τον Αρκά – ΦΩΤΟ

Βαρβιτσιώτης: Απέτυχαν στην πολιτική διαπραγμάτευση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ