Κωνσταντοπούλου: Προκλητική η στάση του Στουρνάρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο κύριος Στουρνάρας είχε κληθεί με την ιδιότητά του υπογράψαντος τον συμβιβασμό με τη Siemens, με την ιδιότητα του υπουργού Οικονομικών τον Ιούνιο του 2014, επικαλούμενος  τη σημερινή του ιδιότητα ως Διοικητή της ΤτΕ, δήλωσε ότι δεν μπορεί να προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, λόγω φόρτου εργασίας και ζήτησε να εξεταστεί μετά τις 6 Ιουλίου», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Θεωρώ προκλητική τη στάση του κ. Στουρνάρα» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι καταστρατήγησε την έννοια της επιτροπής αυτής η οποία είναι η αρμόδια για να τον εξετάσει.

«Έπρεπε να είναι στη διάθεση της επιτροπής σήμερα και μάλιστα όχι μόνο να περιμένει να τον καλέσουμε εμείς, αλλά να έχει ζητήσει να προσκληθεί και να διαφωτίσει τη Βουλή», σχολίασε η κα. Κωνσταντοπούλου.

«Οφείλω να καταγράψω ότι αυτή είναι μια στάση, η οποία στοιχειοθετεί και παραβίαση των καθηκόντων με τη σημερινή του ιδιότητα», είπε η Πρόεδρος της Βουλής.

Δείτε το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

Σόιμπλε προς Βαρουφάκη: Δέξου την “πολύ γενναιόδωρη” πρότασή μας

Επιστολή Στουρνάρα σε Κωνσταντοπούλου: Δεν μπορώ να έρθω τώρα στη Βουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ