Καραγκούνης: Να έρθει ο Τσίπρας να συνεννοηθούμε

«Να έρθει να συνεννοηθούμε γιατί αυτές οι πολιτικές θα οδηγήσουν σε απόλυτη ύφεση και σε καινούργια μέτρα», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο Κώστας Καραγκούνης, επαναλαμβάνοντας την έκκληση της ΝΔ για εθνική συνεννόηση.

«Ακόμα και τώρα που είναι κρίσιμη στιγμή -διότι αυτό οφείλουμε να κάνουμε ως υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση- αυτό που λέμε είναι επειδή ακριβώς έχει ανεβάσει το λογαριασμό εκεί που τον έχει ανεβάσει, δηλαδή 8 φορές παραπάνω από την προηγούμενη διαπραγμάτευση για να κλείσει η 5η αξιολόγηση του δευτέρου μνημονίου, έχουμε πει να συνεννοηθούμε. Τώρα, έστω και στην ύστατη στιγμή. Γιατί σε αυτό δεν απαντάει ο κ. Τσίπρας;», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραγκούνης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να γίνει μία καινούργια πρόταση διότι γνωρίζετε ποια είναι η πρόταση της κυβέρνησης. Οκτώ δισ. ευρώ μέτρα; Τέτοια υφεσιακά μέτρα; Τέτοια αντιαναπτυξιακά μέτρα; Γιατί να μην μπει δηλαδή και ο κ. Τσίπρας στη λογική να συνεννοηθεί;» διερωτήθηκε και επεσήμανε:

«Εμείς δεν έχουμε αποδεχθεί την πρόταση του κ. Τσίπρα θα δεχθούμε την πρόταση των δανειστών; Τέτοια υφεσιακά μέτρα; Λέμε ναι, ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία γιατί είναι κόκκινη γραμμή να μην βγούμε εκτός ευρώ, αλλά λέμε και κάτι άλλο: Να έρθει να συνεννοηθούμε γιατί αυτές οι πολιτικές θα οδηγήσουν σε απόλυτη ύφεση και σε καινούργια μέτρα».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Οι Ευρωπαίοι αναμετρώνται με την ευθύνη τους

Κουτσούμπας: Συμφωνία… “λαιμητόμος”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ