Κουρουμπλής: Να καταλάβουν ότι η κυβέρνηση δεν θα τελεί υπό υπαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ

«Πρέπει να καταλάβουν (οι Θεσμοί) ότι η χώρα έχει μία κυβέρνηση δεν θα τελεί υπό υπαγόρευση» τόνισε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας για την νέα πρόταση των Θεσμών είπε: «Απαιτούν να επιβάλουν όρους που εκ των πραγμάτων για άλλη μια φορά αν εφαρμοστούν θα αποδειχθεί ότι δεν συμβάλουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας που στην ουσία μπορεί να συμβάλουν στην καταστροφική ανασυγκρότηση της χώρας»  

Ωστόσο, πιστεύει πως: «Θα πρυτανεύσει η λογική σε όλους, θα βρεθεί ο κοινός τόπος, διότι κανείς δεν μπορεί να πάρει πάνω του την ευθύνη διάλυσης της ευρωζώνης».

«Τα μέτρα που ο κ. Τσίπρας έχει παρουσιάσει είμαι βέβαιος ότι θα περάσουν, γιατί όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι μία στιγμή δύσκολη, τα περιθώρια είναι μηδαμινά και η κυβέρνηση προσπαθεί να εξαντλήσει όλα αυτά τα περιθώρια προκειμένου να πάρει ότι είναι δυνατόν» συμπλήρωσε.

Τέλος, πρόσθεσε πως: «Ο κ. Τσίπρας δεν θα έρθει πίσω χωρίς να έχει μέσα στις βαλίτσες του το ζήτημα το αναπτυξιακό και το ζήτημα του χρέους».

 

Δείτε το βίντεο του Star:

 

 

Διαβάστε επίσης: 

Σκουρλέτης: Όλα είναι ανοιχτά- Αντιδρούν στα μέτρα κοινωνικής δικαιοσύνης- ΒΙΝΤΕΟ

Καμμένος: Έχετε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση

Παπαδημούλης: Δεν θα τους περάσει

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ