Κόκκαλης προς Άδωνι: Είστε συνώνυμο της λέξης θράσους – ΒΙΝΤΕΟ

“Επειδή μιλήσατε για αρχαία ελληνικά, γνωρίζετε πως λέγεται στα αρχαία ελληνικά η λέξη θράσος; Δεν υπάρχει, γιατί οι αρχαίοι Έλληνες ήταν και σεμνοί και ταπεινοί. Το συνώνυμο της λέξης θράσους στα νέα ελληνικά της λέξης το γνωρίζετε; Άδωνις Γεωργιάδης” είπε απευθυνόμενος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ ο Βασίλης Κόκκαλης.

“Για ποιο λόγο;  Επειδή μας κατηγορείτε γιατί έχουμε συνέπεια, είναι απίστευτο. Μας κατηγορείτε επειδή έχουμε τις ίδιες θέσεις με το 2012” τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σε παρέμβασή του στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια. 

Στη συνέχεια, ανέλυσε τι σημαίνει ακριβώς η λέξη μέτοικος που χρησιμοποίησε νωρίτερα ο Γεωργιάδης, προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο αντιπρόεδρος της βουλής, λέγοντας : “Ενδιαφέρουσα συζήτηση είναι αυτή. Να την κάνουμε όμως έξω μετά πίνοντας και καφέ;”

“Ακόμα και συνταγματολόγος γίνατε. Υπαινιχθηκατε ότι μπορεί να μην έχει αρχή της δεδηλωμέης αυτή η κυβέρνηση.  Σας παραπέμπω στην γνωμοδότηση του πρώην κυβερνητικου συνεταίρου σας του κ. Βενιζέλου πότε μια κυβέρνηση χάνει την αρχή της δεδηλωμένης. Προφανώς δεν ενημερωθήκατε.

Η αδυναμία επιχειρημάτων σας οδηγεί στο να κατηγορείτε την άλλη πλευρά. Μας κατηγορείτε επειδή έχουμε την ίδια θέση,θέση αταλάντευτη για την ιθαγένεια” συνέχισε ο κ. Κόκκαλης.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις: Τι θα κάνει τώρα ο Καμμένος το άξιο παλικάρι; – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Βούτση στον Γρηγοράκο – Η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις: Nα μην κρύβεται ο Καμμένος πίσω από άλλα κόμματα – ΒΙΝΤΕΟ

Θέμα δεδηλωμένης θέτει και ο Κουτσούκος – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ