Καμμένος: Προϋπόθεση για τη συμφωνία το χρέος – ΒΙΝΤΕΟ

«Παραμένουν οι “κόκκινες γραμμές” που έχουμε θέσει και θεωρούμε ότι τις επόμενες ώρες, τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση τηρώντας τη λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου θα προχωρήσει στην οριστική επίλυση των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η πενταετής κρίση», ανέφερε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Πάνος Καμμένος στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, όπως τόνισε ο κ. Καμμένος «συζητήσαμε, και  συνεκτιμήσαμε, την κατάσταση και την πορεία των διαπραγματεύσεων».

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται η Ελλάδα, δεν διαπραγματεύεται απλώς η κυβέρνηση. Ελπίζουμε ότι η πορεία των διαπραγματεύσεων θα είναι θετική για τον ελληνικό λαό», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Οι προϋποθέσεις που έχουν μπει και από την κυβέρνηση αλλά και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι οποιαδήποτε συμφωνία να συνδέεται με το θέμα του χρέους». «Η λύση θα είναι οριστική και η εποχή των μνημονίων θα έχει περάσει» κατέληξε. Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ.

 

Διαβάστε επίσης:

“Κόκκινη γραμμή” ο ΦΠΑ στα νησιά για τους ΑΝΕΛ – Τι ζητούν για το χρέος

Οι “αντάρτες” του ΣΥΡΙΖΑ που λένε όχι στη συμφωνία – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ