Ένταση στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Λεουτσάκου και Θανάση Πετράκου, με αντεγκλήσεις εκατέρωθεν για την πολιτική τους διαδρομή.

«Η ΝΔ δεν θέλει να καταλάβει, να πιστέψει, ότι στη χώρα κάτι άλλαξε στις 25 Γενάρη. Ότι ο ελληνικός λαός έκανε μία επιλογή» ανέφερε ο κ. Λεουτσάκος, σημειώνοντας ότι «δεν αναζητούν την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Αναζητούν την άδεια από τους δανειστές αν τους επιτρέπουν να καταργηθούν μνημονιακοί νόμοι που ψήφισαν».

«Θέλουν με έναν θεατρικό τρόπο να οξύνουν μία εικόνα, πιθανόν και για τα δελτία των οκτώ» πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο κ. Λεουτσάκος κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ για συμπεριφορά «τρόικας εσωτερικού» καθώς, όπως είπε, δεν μένουν να απαντήσουν εάν συμφωνούν ή διαφωνούν με αυτά που έρχεται να ρυθμίσει το νομοσχέδιο. Και αναρωτήθηκε: «Τι είναι αυτή η συμπεριφορά αν δεν είναι “τρόικας εσωτερικού”; Είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, πιο σκληροί από τους δανειστές που προσπαθούν να υποτάξουν μία κυβέρνηση και να δέσουν χειροπόδαρα τον ελληνικό λαό».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωράκης: Θέλουμε συμφωνία κι ας είναι κακή…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ