Επεισόδιο Παπανδρέου με δημοσιογράφο – “Εγώ έσωσα τη χώρα από τη χρεοκοπία” – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στα ΜΜΕ της Κοζάνης παραχώρησε, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, απάντησε και σε ερώτηση δημοσιογράφου, για το αν πείνασε, κρύωσε, αν στερήθηκε πράγματα την περίοδο των μνημονίων κι αν γενικότερα άλλαξε η ζωή του προς το χειρότερο, όπως συνέβη με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

“Έχω βγάλει τα δικά μου λεφτά για να ζήσω. Οι περικοπές που κάναμε, έγιναν σε όλους. Και στους πολιτικούς και στους υπουργούς και στους πρωθυπουργούς” απάντησε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε αν στο σπίτι του, αυτή την περίοδο, είχε θέρμανση είπε: “Θα απευθυνθείτε σε αυτούς που έφταιξαν που έφτασε η χώρα σε αυτήν την κατάσταση. Θα απευθυνθείτε στη κυβέρνηση της ΝΔ, θα απευθυνθείτε στο πελατειακό πολιτικό σύστημα και όχι σ’ αυτόν που “πάλεψε” για να τα αλλάξει αυτά. Εγώ είμαι αυτός που στεναχωρήθηκε και άλλαξε η ζωή μου γιατί ουσιαστικά είχα και συνειδησιακό πάντα πρόβλημα όταν έπαιρνα τα συγκεκριμένα μέτρα. Αλλά αν δεν τα έπαιρνα τα μέτρα δεν θα ήταν πολλοί παραπάνω αυτοί που υποφέρουν. Θα ήταν ένας ολόκληρος λαός, θα ήταν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, θα ήταν όλοι οι συνταξιούχοι που δεν θα πληρώνονταν”. “Eγώ έσωσα τη χώρα από τη χρεοκοπία και είμαι περήφανος γι΄αυτό”, πρόσθεσε. 

Οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου ενοχλήθηκαν από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου και άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν με αποτέλεσμα να δημιουργεί μικρή ένταση.

Δείτε το βίντεο του kozan.gr

 

 Διαβάστε επίσης

Παπανδρέου: Θα ξαναπήγαινα στο Καστελόριζο…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ