Αντιδράσεις στη Βουλή για τη διαδικασία της επίκαιρης επερώτησης – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις προκλήθηκαν στη Βουλή σχετικά με τη γενίκευση της συζήτησης των επίκαιρων ερωτήσεων, όσον «αφορά το μέτρο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Πρέπει να ξέρουμε, επειδή όλα τα θέματα είναι μείζονα, κατά τεκμήριο, ποιο είναι το κριτήριο», ανέφερε προς το προεδρείο της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Θανάσης Πετράκος, εξηγώντας ότι η αλλαγή είναι πρόταση από Το Ποτάμι, η οποία έγινε στη διάσκεψη των Προέδρων και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε εδώ πέρα να δημιουργήσουμε μία κατάσταση».

«Δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε το προσωπικό πρόγραμμα, κύριε Πρόεδρε, κανενός», ανέφερε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, απευθυνόμενος στον Αλέξη Μητρόπουλο.

Τέλος, ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, είπε: «Πράγματι, η γενίκευση της επερώτησης έγινε μετά από εισήγηση δική μας, γιατί είχαμε κι εμείς πρόταση για κοινή συνεδρίαση των επιτροπών, οπότε θα ήταν καλή ευκαιρία να γίνει συζήτηση για το θέμα του μπούλινγκ και πράγματι έγινε σεβαστή, την οποία καταπάτησε μόνη της και χωρίς κανένα λόγο, επειδή είχε να κάνει, ενδεχομένως, άλλες ενέργειες ή σόου η Πρόεδρος της Βουλής, όπως καταπατά το πρόγραμμα της διάσκεψης των Προέδρων. Αυτά τα πράγματα τα καταγγέλλουμε».  

«Είστε υπερβαλλόντως αυστηροί με την Πρόεδρο της Βουλής», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης

Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου στον Πανούση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ