Άδωνις εναντίον Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή – ΒΙΝΤΕΟ

“Για μια προσωπική Επιτροπή συμβουλευτική της κυρίας Κωνσταντοπούλου σταμάτησε η συνεδρίαση της Ολομελείας” τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αναφερόμενος στην κίνηση της Προέδρου της Βουλής να επιστρέψει την Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος σημείωσε: “Δεν έχει καταλάβει ακόμα η κ. Κωνσταντοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΤτΕ είναι ανεξάρτητη από την κυβέρνηση. Όταν λοιπόν πάει η κυβέρνηση και λέει δεν μου αρέσει η έκθεση της ΤτΕ παρεμβαίνει στην ανεξαρτησία της. Και δεν φτάνουν όλα αυτά αλλά μαθαίνουμε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή κάνει μήνυση στον Διοικητή της ΤτΕ για εσχάτη προδοσία”.

“Οι άνθρωποι μας πάνε στη δραχμή και θέλετε να καθόμαστε να τους κοιτάμε με τσάι και συμπάθεια;” σημείωσε σε άλλο σημείο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Ο ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τον Αλέξη Τσίπρα. Δυστυχώς έκανε λάθος. Είναι προφανές αυτό. Τον κορόϊδεψαν τον ελληνικό λαό. Τον κορόιδεψαν γιατί του είπαν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ, γιατί του είπαν θα του έχουν ευρώ χωρίς μνημόνιο, γιατί του είπαν θα του δώσουν πίσω τις συντάξεις, του είπαν θα του δώσουν 13η σύνταξη, του έταξαν ότι μπορούσαν να του τάξουν. Μιλάμε για πολιτικούς απατεώνες” ανέφερε.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

 

Διαβάστε επίσης

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Στουρνάρα

Η Κωνσταντοπούλου επέστρεψε την έκθεση του Στουρνάρα ως «απαράδεκτη» – ΒΙΝΤΕΟ

Στουρνάρας: Η αποτυχία ενός deal θα οδηγήσει σε χρεοκοπία και Grexit

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ