Βορίδης: Η κυβέρνηση κάνει ένα παιχνίδι εσωτερικής διαχείρισης

Για «παιχνίδι εσωτερικής διαχείρισης», κατηγόρησε ο Μάκης Βορίδης την κυβέρνηση, αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης, μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real FM 97,9.

«Δεν ξέρω καν τι είναι εκείνο το οποίο αποτελεί το αντικείμενο τώρα της διαφωνίας. Υπάρχουν πάρα πολλές αντιφατικές πληροφορίες. Έχουμε φτάσει στο σημείο η Κομισιόν να διαψεύδει τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών να διαψεύδει την Κομισιόν», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Είμαστε σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση η επικοινωνία έχει παίξει πάρα πολύ κακό ρόλο εδώ. Αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο από όλα.  Δεν αισθάνομαι ότι η ελληνική πλευρά είναι σοβαρή και συγκροτημένη στη θέση τη διαπραγματευτική που έχει.

Κάνει ένα παιχνίδι διαρροών, ένα παιχνίδι εσωτερικής διαχείρισης, σαν να έχει ήδη προκριθεί το αποτέλεσμα αυτής της διαπραγμάτευσης και το όλο το ζήτημα να είναι η επικοινωνιακή διαχείριση του φταιξίματος, πού θα πέσει η ευθύνη για τη διάλυση».

Όπως τόνισε ο πρώην υπουργός «δεν είμαι μέρος των διαπραγματεύσεων, παρακολουθώ και λέω ότι αυτό μου δείχνει επικοινωνία και όχι ουσία, κάποιος σαν να έχει στο μυαλό του ότι στην πραγματικότητα τώρα ότι δεν συζητάμε αν θα βρούμε λύση αλλά ποιος θα ρίξει το φταίξιμο στον άλλο».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ