Σακοράφα: Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική

«Η σημερινή ημέρα είναι μια ιστορική ημέρα για το ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και για τον ελληνικό λαό», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας της η υπεύθυνη για τις σχέσεις της Επιτροπής με το Ευρωκοινοβούλιο και τα Κοινοβούλια ξένων χωρών, Σοφία Σακοράφα.

«Στην κρίσιμη στιγμή, τη δραματική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε, κάθε άλλο παρά υπερβολή είναι αυτός ο χαρακτηρισμός», συμπλήρωσε η κα. Σακοράφα στην παρουσίαση των προκαταρκτικών συμπερασμάτων στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Η Σοφία Σακοράφα, αναφερόμενη για τα συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, είπε: «Αυτά τα συμπεράσματα, αυτές οι επιστημονικές τεκμηριώσεις και οι πιο αναλυτικές που θα ακολουθήσουν στο μέλλον, είναι κτήμα του ελληνικού λαού και των αών της Ευρώπης. Είναι το όπλο των κινημάτων. Είναι η αλήθεια ιδωμένη, από τη μεριά του αδύναμου».

«Ο λαός μας είναι η κάθε ακριβοπληρωμένη, με αίμα πολλές φορές, αράδα αυτού του συντάγματος. Για το λόγο αυτό ακριβώς, χαρακτήρισα αυτή τη μέρα ιστορική. Γιατί η Επιτροπή Αλήθειας είναι το «1-1-4» της σημερινής εποχής».

Διαβάστε επίσης:

Η ομιλία της Κωνσταντοπούλου στην Επιτροπή Αλήθειας δημοσίου χρέους – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ