Πως ψήφισαν Γεννηματά, Λοβέρδος και Κωνσταντινόπουλος – ΦΩΤΟ

Οι χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ κατάφεραν να αναδείξουν τη Φώφη Γεννηματά νέα πρόεδρο του κόμματος. Δείτε πως ψήφισαν όλοι οι υποψήφιοι για την προεδρία, καθώς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη χθεσινή ημέρα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας.

H νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στη εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων στην Πανόρμου.

Δείτε τον Ανδρέα Λοβέρδο που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

O Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος περιμένει στη σειρά για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο, στην Τρίπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί σήμερα στις 12.30 μ.μ με τη Φώφη Γεννηματά παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Η Φώφη Γεννηματά νέα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ