Αθανασίου σε Κωνσταντοπούλου: Όχι σε μένα αυτά που κάνατε με τον Ταγματάρχη – ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι, νωρίτερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς σημειώθηκε κόντρα αρχικά ανάμεσα στον Θανάση Πετράκο και τον Χαράλαμπο Αθανασίου, ενώ στη συνέχεια ενεπλάκη και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπουλου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πετράκος, ρώτησε τον Αθανασίου αν γνωρίζει το στέλεχος της Siemens, Robert Sikellis, o οποίος ήταν επικεφαλής του νομικού τμήματος της Siemens Ελλάδος στη μετά Χριστοφοράκο περίοδο, ενώ τώρα βρίσκεται στα κεντρικά της Siemens στο Μόναχο.

Ο κ. Αθανασίου, ανέφερε ότι γνωρίζει τον Χαράλαμπο Σικέλη, πατέρα του Bob (όπως αποκάλεσε τον Robert Sikellis), ο οποίος κατάγεται από το ίδιο χωριό της Λέσβου με τον ίδιο, και, όπως είπε, “το καλοκαίρι παίζουμε και κολιτσίνα και τάβλι στο χωριό”.

Εξάλλου, ανέφερε ότι γνωρίζει και τον γιο του, ενώ είχε πάει και στον γάμο του. Όταν η πρόεδρος της Βουλής (και της Επιτροπής) επιχείρησε να τον ρωτήσει αν υπάρχει κάποιο ζήτημα σύγκρουσης συμφερόντων, εξαιτίας της γνωριμίας του με το υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens, ο κ. Αθανασίου φανερά ενοχλημένος της είπε ότι “αυτά που κάνατε με τον κύριο Ταγματάρχη δεν θα τα κάνετε εδώ. Αυτά θα τα κάνετε αλλού”. “Αυτή τη συμπεριφορά θα την έχετε εκεί που σας επιτρέπεται, εδώ δεν σας επιτρέπεται”, του απάντησε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Το Μαξίμου διαψεύδει Reuters και Bloomberg

Την Τρίτη στη Βουλή το μίνι φορολογικό νομοσχέδιο

Κλήση Στουρνάρα στην Επιτροπή Θεσμών για την Siemens

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ