Γρηγοράκος προς Κωνσταντοπούλου: Επιδεικνύετε πρωτοφανή αλαζονεία

Επιστολή στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρεται για ενέργειες και συμπεριφορές της απέστειλε ο γραμματέας της ΚΟ, Λεωνίδας Γρηγοράκος. 

“Οι πράξεις σας και οι ενέργειές σας συνιστούν κοινοβουλευτική και δημοκρατική εκτροπή. Παραβιάζετε διαρκώς τον Κανονισμό της Βουλής. Επιδεικνύετε πρωτοφανή αλαζονεία. Περιφρονείτε τους συναδέλφους βουλευτές. Αντιστρατεύεσθε τον πολιτικό διάλογο και την εθνική συνεννόηση, που περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει ανάγκη σήμερα η χώρα, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κρίσιμη καμπή”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

“Αποκαλυπτικό παράδειγμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τη Διάσκεψη των Προέδρων. Την κορυφαία αυτή κοινοβουλευτική διαδικασία τη θεωρείτε πάρεργό σας. Eπιδεικτικά αρνείστε τη συζήτηση με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, αποφεύγετε να ορίσετε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα των συνεδριάσεών της, σε αντίθεση με τους προκατόχους σας. Απορρίπτετε  χωρίς την οποιαδήποτε δικαιολογία την επιμονή των συναδέλφων σας να λειτουργήσει η Διάσκεψη των Προέδρων, όπως ο Κανονισμός ορίζει” τονίζει.  

“Αντιλαμβάνεσθε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο την απαράδεκτη συμπεριφορά σας, η οποία καταστρατηγεί τον Κανονισμό της Βουλής, τις αρχές και τους κανόνες του δημοκρατικού πολιτεύματος. Έστω και τώρα οφειλετε να αντιληφθείτε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο δεν είναι πολιτική σας περιουσία ούτε φορέας για τη νπροώθηση των όποιων ανομολόγητων πολιτικών και προσωπικών επιδιώξεών σας” καταλήγει ο κ. Γρηγοράκος στην επιστολή του προς την κυρία Κωνσταντοπούλου.

 

Διαβάστε επίσης

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσής Αυγής στο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια – ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση Κατρούγκαλου-Στρατούλη με τους συμβασιούχους του ΟΑΕΕ

Κατρούγκαλος: Μένει το πιο επίπονο κομμάτι του μαραθωνίου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ