Σκρέκας: Χειρότερη συμφωνία είναι η καμία συμφωνία

Την ανησυχία του για την πορεία της διαπραγμάτευσης εξέφρασε ο Κώστας Σκρέκας μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm 97,8.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε μετά από πέντε μήνες να δώσει λύση η αντιπολίτευση στη χώρα. Αυτό δεν γίνεται. Θα πρέπει η κυβέρνηση να προχωρήσει και από κει και πέρα εμείς να είστε σίγουρος ότι θα στηρίξουμε την οποιαδήποτε λύση είναι επωφελής για το λαό. Γιατί κατά την άποψή μου η χειρότερη συμφωνία είναι η καμία συμφωνία», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και διεμήνυσε πως το κόμμα του «πάλι θα βάλει πλάτη για να δώσει λύση στα προβλήματα της χώρας».

«Θα σας πω ότι κανείς δεν θέλει να μειωθούν οι συντάξεις, καλές είναι οι κόκκινες γραμμές, αλλά πείτε μου αυτές τις κόκκινες γραμμές και δεν το ακούω από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορέσει να τις διατηρήσει αν δεν κάνει καμία συμφωνία; Δηλαδή θα μπορέσει να δώσει συντάξεις μετά από 2 μετά από 5 μετά από 10 μήνες αν δεν υπάρξει συμφωνία; Κι εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα.

Και βέβαια δεν θέλω να πάω σε μία λογική αντιπαράθεσης παλαιοκομματικού τύπου, τι είπαν προεκλογικά και τι κάνουν μετεκλογικά. Αυτό νομίζω ο λαός θα το κρίνει, ξέρει τι είπαν προεκλογικά και τι κάνουν μετεκλογικά. Εδώ που φτάσαμε θα πρέπει να δώσουμε λύσεις με συνεννόηση γιατί ο κόσμος αυτό περιμένει από υπεύθυνους πολιτικούς», προσέθεσε ο κ. Σκρέκας.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά: Η χώρα αντιμετωπίζει την απομόνωση

Άδωνις: Ο Τσίπρας μας κατέστρεψε- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ