Με Τσίπρα και Βαρουφάκη το πάρτι της ΕΡΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές συγκίνησης και χαράς έζησαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αλλά και όσοι βρέθηκαν χθες στο ραδιομέγαρο προκειμένου να γιορτάσουν την επαναλειτουργία της. Το παρών έδωσαν τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη ενώ λίγο μετά τις 10 τις πύλες του ραδιομεγάρου πέρασε ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον Λάμπη Ταγματάρχη. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός μετέβη στην Αγία Παρασκευή μετά την προσγείωση του από τις Βρυξέλλες.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος παρακολούθησε τη συναυλία των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ μαζί με τη σύζυγό του, Δανάη Στράτου, με τον κόσμο να στριμώχνεται για μια selfie με τον υπουργό Οικονομικών. Στο προαύλιο του ραδιομεγάρου βρέθηκαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο Νίκος Χουντής, ο Δημήτρης Βίτσας, ο Νίκος Βούτσης, η Ρένα Δούρου, η Ραχήλ Μακρή και αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αίσθηση προκάλεσε η διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΕΡΤ που αντιτίθενται στις διατάξεις του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα αναφορικά με τη σύνθεση του ΔΣ και τα συνδικαλιστικά.

Πηγή φωτογραφιών: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν θέλουμε απλά συμφωνία… αλλά λύση – ΒΙΝΤΕΟ

Η αγκαλιά του Τσίπρα στον Βαρουφάκη στην ΕΡΤ- ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ