Το μήνυμα του Λοβέρδου για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

Μήνυμα για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, έστειλε ο βουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για μία νέα αρχή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απευθύνω προσκλητήριο σε όλους όσους πορεύτηκαν έστω για μια φορά μαζί μας, αλλά και σε όλους τους πολίτες να συμπορευτούν. Το ΠΑΣΟΚ προσέφερε στον τόπο στα εθνικά θέματα, στην οικονομική ανάπτυξη, στη  βελτίωση της ζωής των πολιτών, στα πολιτικά και εργασιακά δικαιώματα, στην κοινωνική δικαιοσύνη.

Κρατώντας το σημαντικά θετικό ισοζύγιο από την ιστορική του πορεία και δεσμευόμενοι, ότι δεν θα επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος, κάνουμε νέα αρχή με το βλέμμα στραμμένο πρώτα και πάνω  απ΄ όλα στο σχέδιο ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η χώρα. Πήραμε απόφαση να μετεξελιχθούμε σ΄ ένα σύγχρονο φορέα του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Δεσμεύομαι ότι θα διακρίνεται για τη συλλογικότητα και τη δημοκρατική του λειτουργία.  Δεσμεύομαι πως θα είναι ακλόνητη η θέλησή μου για ενότητα και για κοινή πορεία. 

Aπευθύνω προσκλητήριο στον μη  προνομιούχο, στη μεσαία τάξη που δεινοπαθεί, στον άνεργο, στη νέα γενιά, στο συνταξιούχο και οπωσδήποτε στις ζωντανές παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να έλθουν πάλι κοντά μας.

H Δημοκρατική Παράταξη, η κεντροαριστερά έχει αποδείξει, ιστορικά ότι και θέλει και μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στα αιτήματα του έθνους και του λαού. Δεσμεύομαι επίσης να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την ενότητα και την ανασυγκρότηση του χώρου, όλων των δυνάμεων, για κοινή πορεία όλων όσων πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες της κεντροαριστεράς. Δίνω υπόσχεση για σκληρό αγώνα μέσα και έξω από τη βουλή, για να καταστεί δυνατή η ανασυγκρότηση της χώρας και να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών, για να υπάρξει εθνική συνεννόηση, για να αποκαλυφτούν όσοι προτάσσουν το κομματικό από το εθνικό συμφέρον, όσοι δεν διστάζουν να διαπραγματεύονται για την προσωπική και κομματική τους τύχη κι όχι για τη χώρα. Σας καλώ σε μια μαζική συμμετοχή την επόμενη Κυριακή που θα δώσει δύναμη στη χαλύβδινη θέλησή μας να εργαστούμε σκληρά για τη χώρα και το λαό, για τις αξίες και τα πιστεύω μας. H συμμετοχή δεν αφορά μόνο το  ΠAΣOK- ΔHMOKPATIKH ΠAPATAΞH και τον πρόεδρό του, αλλά κυρίως αφορά την Ελλάδα και το λαό.

Όλοι μαζί με δύναμη για τις μάχες που είναι  μπροστά. Όλοι μαζί με δύναμη για την Ελλάδα του 2020. Όλοι μαζί με δύναμη για το λαό».

 

Διαβάστε επίσης:

Η μάχη για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ και στα social media – ΒΙΝΤΕΟ

Γεννηματά: Αλίμονο αν ζήσουμε άλλους 9 μήνες όπως οι 5 προηγούμενοι

Γιούνκερ για τον Τσίπρα: Ήταν μια ενδιαφέρουσα και φιλική συνάντηση – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ