• "Αλαλούμ για την Ηλεία"

  5:19 μμ, Δευτέρα 09 Απρ 2012 5:19 μμ, Δευτέρα 09 Απρ 2012

  "Μπαλάκι" μεταξύ των Υπουργείων έχει γίνει το αίτημα να κηρυχθεί η Ηλεία θεομηνιόπληκτη σύμφωνα με δελτίο τύπου του βουλευτή της ΔΗ.ΣΥ. Γιώργου Κοντογιάννη:

  "Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών Π.Κουκουλόπουλου στην Αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης, με την οποία διαβίβασε την επιστολή του Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Δ.Μπαλιούκου, σχετικά με τα προβλήματα που προκλήθηκαν στο εν λόγω Δήμο από τις καταστροφικές πλημμύρες της 5ης Φεβρουαρίου.

  Ο Υφυπουργός Εσωτερικών δεν απαντά επί της ουσίας του θέματος, παρά το γεγονός ότι το Υπ. Προστασίας του Πολίτη έχει παραπέμψει το ζήτημα, με την από 9.3.12 απάντησή του, στο Υπουργείο Εσωτερικών, αποδεικνύοντας αφενός το αλαλούμ και την έλλειψη συντονισμού της Κυβέρνησης και αφετέρου την απαξίωση της Ηλείας, που για άλλη μια φορά τα αιτήματά της αντιμετωπίζονται ως άνευ σημασίας.

  Ο Υφυπουργός Εσωτερικών στην απάντησή του περιορίζεται στα εξής: "Από τη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Σ.Α.Τ.Α.) έχει αποδοθεί στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων του Νομού Ηλείας το 2011 το ποσό των 796.964 € για την χρηματοδότηση των έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων. Περαιτέρω επιχορήγηση του συγκεκριμένου Δήμου θα εξεταστεί εφόσον το επιτρέπουν οι οικονομικοί όροι από το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα