Θεοδωράκης: Αλέξη μη φτάσουμε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχει φτάσει το χρονικό σημείο που η κυβέρνηση θα πρέπει να σκεφτεί ότι οποιαδήποτε παράταση της συζήτησης, οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να είναι εις βάρος της χώρας. Δεν είναι λογικό να συνεχίσουμε να συγκρουόμαστε με τους συμμάχους μας για πράγματα, που φοβάμαι ότι δεν είναι στην ουσία της διαπραγμάτευσης» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Φοβάμαι ότι υπάρχει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, χάνουμε κάθε μέρα συμμάχους και παρακαλώ τον Αλέξη Τσίπρα να αντιληφθεί ότι δεν πρέπει για μία παρεξήγηση, να φτάσουμε σε μία τραγωδία» είπε και συνέχισε: «Αν η κυβέρνηση δεν έχει αντιληφθεί τον χρόνο  φοβάμαι ότι μπορεί να φτάσουμε σε ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα από μία απρόβλεπτη αντίδραση».

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση πρέπει να πει ξεκάθαρα τι απαιτεί από τους εταίρους και πως θα πρέπει να  υπάρχει μία έντιμη συμφωνία, «αυτή θα την στηρίξουμε, δεν θα κάνουμε πίσω, δεν έχουμε απωθημένα, δεν θέλουμε να εκδικηθούμε την κυβέρνηση».

Για το ενδεχόμενο εκλογών  ο κ. Θεοδωράκης είπε: «Οι εκλογές το καλοκαίρι θα είναι μία καταστροφή του τουρισμού. Δε θα πρέπει να γίνουν εκλογές το καλοκαίρι. Φοβάμαι όμως, πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, άρα αργά ή γρήγορα φοβάμαι ότι μέσα στο 2015 θα έχουμε εκλογές».

 

Δείτε το βίντεο του Star:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Ένα Grexit θα ήταν η αρχή του τέλους της ευρωζώνης

Κατρούγκαλος: Εάν υπάρξει συμφωνία η δόση θα πληρωθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Π. Καμμένος: Η ελληνική πρόταση ήταν η τελευταία μας λέξη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ