Κωνσταντοπούλου: Η υπόθεση Siemens εκτείνεται και στην αυλή της Γερμανίας

Την απόφαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας να ανασύρει την υπόθεση Siemens και να την εξετάσει στην ουσία της, επαναβεβαίωσε η πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας πως είναι ανεπίτρεπτο να προσποιούνται και οι εμπλεκόμενοι φορείς και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και οι εμπλεκόμενοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ότι αυτή η υπόθεση δεν τους αφορά.

«Θυμάμαι πάντοτε τη δήλωση του κ. Σόιμπλε, ότι αυτό είναι μια υπόθεση που αφορά τον κήπο της Ελλάδας και ο καθένας πρέπει να καθαρίζει τον κήπο του, την πίσω αυλή του» είπε μάλιστα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να συνεχίσει ο πρώην πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, Σήφης Βαλυράκης λέγοντας «….από αυτούς που την βρωμίζουν».

«… Από αυτούς που την βρωμίζουν και σίγουρα η υπόθεση Siemens εκτείνεται σε πολλές πίσω αυλές, σίγουρα και στην αυλή της Γερμανίας και εκείνοι οι οποίοι επισείουν διάφορες απειλές ή τελεσίγραφα θα πρέπει να εξηγούν και με ποια συνέπεια επιχειρούν και εκβιαστική στάση και άτεγκτη δήθεν παράσταση», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Διαβάστε επίσης

Η Κωνσταντοπούλου καλεί τον Στουρνάρα στη Βουλή για την Siemens – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ