Το σπαρακτικό “ευχαριστώ” μίας μητέρας στον Κουρουμπλή – ΒΙΝΤΕΟ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Τα πανό έγραφαν «500.000.000 ευρώ στο ΝΑΤΟ. 70% περικοπές στον προϋπολογισμό του Ιπποκράτειου» και όπως είπε ο υπουργός πήγε για να δει ακριβώς αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε μία γυναίκα, η οποία τον υποδέχθηκε γονατιστή και με κλάματα στα μάτια. Η κυρία είναι η Αντιγόνη Γάτου, η μητέρα της μικρής Ραφαέλας, που ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Κουρουμπλή, γιατί ο υπουργός έδωσε εντολή να μεταφερθεί το κοριτσάκι σε νοσοκομείο της Γερμανίας για να αντιμετωπισθεί η ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που αντιμετωπίζει.

Η μικρή Ραφαέλα, πριν από αρκετό καιρό, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη σε τροχαίο, και ο κ. Κουρουμπλής είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα, επεμβαίνοντας 4 φορές για να επιτευχθεί η διασυνοριακή μεταφορά της μικρής. Είχε πληρώσει, μάλιστα, και την ναύλωση αεροσκάφους για να γίνει η αεροδιακομηδή της Ραφαέλας στη Γερμανία.

 

Δείτε το βίντεο του Star:  

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Καμμένος με παραλλαγή – ΦΩΤΟ

Κικίλιας για Κωνσταντοπούλου: Τι κοινωνικός ρατσισμός είναι αυτός; – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ