Καμμένος: Πολλές φορές τα αιτήματα για εκλογές γίνονται δεκτά – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη δευτερολογία του στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση. Ο κ. Σαμαράς ήταν μία κατά και μία υπέρ του μνημονίου, και τελικά μετέτρεψε το κόμμα του σε συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ, ενώ τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ ήταν συνεπές στην πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος στη συνέχεια το εγκατέλειψε, επισήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός ‘Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του Ποταμιού, ο κ. Καμμένος αναρωτήθηκε “ποιόν λέτε ακροδεξιό; Είμαι εγώ ακροδεξιός; Είναι οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ”; Και συνέχισε: Ακροδεξιοί είναι αυτοί που ήταν συνεργάτες του Παπαντωνίου και του Σημίτη, ανοίξτε το διαδίκτυο, βάλτε “Παπαντωνίου Θεοδωράκης”, “Σημίτης Θεοδωράκης” και θα βρείτε εκατοντάδες φωτογραφίες. Και κάλεσε το Ποτάμι να είναι πιο προσεκτικό στους χαρακτηρισμούς του.

Τέλος σχολιάζοντας την αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί του αν η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη, ο κ. Καμμένος σημείωσε: “Καταθέστε τώρα πρόταση μομφής να δούμε ποιός έχει τη δεδηλωμένη” και συμπλήρωσε ότι “προσέξτε γιατί πολλές φορές τα αιτήματα για εκλογές γίνονται δεκτά”.

 

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Διαπραγματευόμαστε σκληρά για να τελειώνουμε με τους λογαριασμούς σας – ΒΙΝΤΕΟ

Σαμαράς: Εθνική συνεννόηση ή φέρτε τη συμφωνία στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Η συμφωνία δεν είναι λαγός που θα βγει από το καπέλο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ