Ένταση Κουρουμπλή- Παπαμιμίκου για τα “παραμύθια” – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως ο ΕΟΠΥΥ πραγματοποιεί στάση πληρωμών, με τον υπουργό Υγείας να αντιδρά έντονα.

«Δεν θέλω να χαλάσω τη συζήτηση για τον Παπαμημίκο. Έχει πληρωθεί και ο Φεβρουάριος σε όλους. Είναι δυνατόν να κάνετε πολιτική με τέτοιες τοποθετήσεις;» είπε ο κ. Κουρουμπλής για να σχολιάσει ο κ. Παπαμιμίκος «Ήρεμα κ. Υπουργέ, ήρεμα».

«Αφήστε τα παραμύθια στην άκρη κ. Παπαμιμίκο. Διαχειρίζομαι προϋπολογισμούς που ψηφίσατε εσείς και μιλάτε τώρα; Έχετε και λόγο;» είπε ο υπουργός Υγείας, απαντώντας ο βουλευτής της ΝΔ «Δεν κατάλαβα; Εμείς δε θα έχουμε λόγο;».

«Τι έχετε κάνει από αυτά που είχατε εξαγγείλει;» αναρωτήθηκε, ο κ. Παπαμιμίκος, απευθυνόμενος στον κ. Κουρομπλή. «Θα δείτε σε λίγο καιρό τι θα κάνουμε στην Υγεία και τότε θα μιλήσουμε» απάντησε ο Υπουργός.

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε την κόντρα λέγοντας: «Αφήστε αυτό το ύφος. Αυτό το ύφος όχι σε εμάς. Αυτό το ύφος αλλού. Είστε υπόλογος στον ελληνικό λαό».

«Να σας πω το έγκλημα που συνετελέσθη εδώ, 300 εκατ. φορτώσατε κ. Παπαμιμίκο αυξάνοντας από το 10% με ισοσταθμικά στο 30% την ασφαλιστική συμμετοχή των ανθρώπων. Και μιλάτε; Και έχετε λόγο δημόσιο;» είπε σε έντονο ύφος ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

                                                          

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Κακή συμφωνία ή χρεοκοπία βλέπει ο Μητσοτάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Στρατούλης: Εκλογές αν δεν τα βρούμε με τους δανειστές – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ