Βορίδης: Κάθε συμφωνία είναι καλύτερη από τη μη συμφωνία

«Κάθε συμφωνία είναι καλύτερη από τη μη συμφωνία» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι:

«Αυτή η θέση απαντά στο ερώτημα “να κάνουμε ή να μην κάνουμε συμφωνία”, “να κάνουμε συμφωνία ή να πάμε στη δραχμή”. Σε αυτό το ερώτημα η απάντηση είναι να κάνουμε συμφωνία».

Ο κ. Βορίδης πρόσθεσε: «Όμως, από εκεί και πέρα το βάρος της συμφωνίας, το περιεχόμενό της, προφανώς αποτελεί αντικείμενο πολιτικής κριτικής και δεν είναι όλες οι συμφωνίες ίδιες. Ούτε όλες οι συμφωνίες υποχρεωτικά, ας το πω, αν τις διαπραγματευόταν κάποιος άλλος, θα έφερνε την ίδια συμφωνία. Γιατί οι συμφωνίες αυτές έχουν ιδεολογικοπολιτικά προτάγματα μέσα. Αλλιώς διαπραγματεύεται η κυβέρνηση της Αριστεράς, αλλιώς διαπραγματευόταν η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Άλλες προτεραιότητες βάζει η κυβέρνηση της Αριστεράς, άλλες προτεραιότητες βάζει η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά στη διαπραγμάτευση αυτή. Επομένως, δεν είναι χωρίς ιδεολογικοπολιτικό πρόσημο το περιεχόμενο της συμφωνίας. Σε αυτό θα τοποθετηθεί η ΝΔ. Με βάση το περιεχόμενό της».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ