Τσίπρας: Να κλείσουμε όλοι τα αυτιά στις Κασσάνδρες και τους κινδυνολόγους – ΒΙΝΤΕΟ

“Έχουμε κάνει πάρα πολλά βήματα και είμαστε στην τελική ευθεία, είμαστε κοντά σε μια συμφωνία. Αυτή η συμφωνία θα είναι θετική για την ελληνική οικονομία, θα αναδιανέμει βάρη και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να παρουσιάσουμε περισσότερα στοιχεία” δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της σύσκεψης στο υπουργείο Οικονομικών. 

“Στην τελική ευθεία χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Δεν είμαστε μόνοι μας έχουμε να κάνουμε με τρεις διαφορετικούς θεσμούς, πολλές φορές με αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ τους και κυρίως έχουμε να κάνουμε με εταίρους πολλές διαφορετικές χώρες μεταξύ των οποίων υπάρχουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά και εντός των χωρών διαφορετικές πολιτικές σκοπιμότητες. Ως εκ τούτου το τελευταίο διάστημα μπορεί να υπάρξουν πιέσεις, μπορεί να υπάρξουν πολλοί που μπορεί να δημιουργήσουν μια ψευδή εικόνα κινδύνου” είπε ο κ. Τσίπρας

“Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό εξασφαλίζοντας εκ των προτέρων συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας” σημείωσε. 

Σήμερα και αύριο πληρώνονται κανονικά οι μισθοί και συντάξεις, είπε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι σήμερα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. 

“Χρειάζεται να κλείσουμε όλοι τα αυτιά στις Κασσάνδρες και τους κινδυνολόγους. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος ούτε στους μισθούς και τις συντάξεις ούτε στις τράπεζες και τις καταθέσεις. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία. Χρειάζεται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στην τελική ευθεία” επισήμανε. 

 

 Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΡΙΤ

 

Διαβάστε επίσης:

Η σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα στο ΥΠΟΙΚ – ΦΩΤΟ

Χαμόγελα Τσίπρα – Βαρουφάκη στο ΥΠΟΙΚ – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ