Η Βίκυ Σταμάτη έδωσε ένα κόκκινο γεράνι στον Τσοχατζόπουλο

Ένα κόκκινο γεράνι πρόσφερε στον Άκη Τσοχατζόπουλο η Βίκυ Σταμάτη όταν συναντήθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη σημερινή ημέρα της δίκης για τα εξοπλιστικά.

Το δικαστήριο είχε καλέσει ως μάρτυρες τους αρχηγούς των όπλων της επίμαχης περιόδου, ωστόσο λογά έλλειψης χρόνου παρέμεινε να καταθέσει μόνο ο Μανουσος Παταγιουδακης πρώην αρχηγός ΓΕΣ και μετέπειτα ΓΕΕΘΑ. Ο Γιώργος Ιωαννίδης θα καταθέσει στις 3/6 και ο Αθανάσιος Τζογανης στις 10/6. την ιδία ώρα η εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκιση του Γιώργου Σαχμπατζιδη με περιοριστικούς όρους.

Αρχικά εξετάστηκε η νέα αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη με την κατάθεση του ψυχιάτρου του Δρομοκαιτειου Βασίλη Φωτόπουλου. Ο μαρτυράς υποστήριξε οτι η κρατουμένη πάσχει από μείζονα κατάθλιψη και ότι παρουσίαζε από την αρχή της νοσηλείας της αυτοκαταστροφική τάση με συγκεκριμένο αυτοκτονικό σχέδιο καθώς επίσης ότι πάσχει από μικροβιοφαγία που δυσκολεύει την καθημερινότητα της. Επίσης ο ψυχίατρος είπε ότι τους τελευταίους 3-4 μήνες η κατάσταση της δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση και ότι θα είναι σημαντικό να γυρίσει σπίτι της και να έχεα επαφή με το παιδί της.

Διαβάστε επίσης:

Ζήγρας: Άκη δώσε τα ονόματα

Όταν ο Άκης συνάντησε τη Βίκυ στο δικαστήριο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ