Άρχισε η συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ – Ολάντ

Ξεκίνησε η συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο ‘Ανγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. 

Στη συνάντηση συμμετέχουν εκ μέρους της ελληνικής πλευράς και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η κ. Μέρκελ και ο κ. Ολάντ έφτασαν διαδοχικά, με μερικά λεπτά διαφορά, στο ξενοδοχείο όπου λαμβάνει χώρα η συνάντηση. Πρόκειται για το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν οι ηγέτες που προσήλθαν στη Ρίγα της Λετονίας προκειμένου να συμμετάσχουν στη Σύνοδο Κορυφής.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι η ελληνική πλευρά θα κάνει ενημέρωση σχετικά με το τι έχει γίνει στο Brussels Group έως τώρα, ποια είναι η πρόοδος που έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση και ποια είναι η κατάσταση έως τώρα στο επίπεδο των τεχνικών διαπραγματεύσεων. «Έχουμε την αίσθηση ότι έχει γίνει σημαντική πρόοδος και αυτό θα τους εκθέσουμε», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, επισημαίνοντας ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις στις Βρυξέλλες.

 

 Διαβάστε επίσης

 Κυβερνητικές πηγές: Μπορεί να υπάρξει συμφωνία έως το τέλος του μήνα

Ντομπρόβκσις: Δεν εξετάζεται παράταση του ελληνικού προγράμματος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ