Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας να φερθεί ως πρωθυπουργός

Τη Σύνοδο Κορυφής στη Λετονία και τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Corina Creţu.

«Όταν με το καλό επιστρέψει ο Πρωθυπουργός από τη Ρίγα της Λετονίας νομίζω θα είναι πολύ καλό, και εμείς το θεωρούμε πολύ απαραίτητο, να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Υπάρχει ένα 50%-60% του κόσμου που δεν ανήκει στο σχηματισμό ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και πρέπει να μάθει επιτέλους, πέρα από τις κομματικές ενημερώσεις που κάνουν, πως εξελίσσονται τα πράγματα για τη χώρα στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας» είπε και συνέχισε «Νομίζω πως είμαστε στο σημείο μηδέν και δε μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Θέλουμε συγκεκριμένες απαντήσεις για το τι διαπραγματευόμαστε, τι ζητάμε, τι απαιτούμε και πότε βλέπουμε να υπάρχει λύση».

Ωστόσο, σχολίασε και το ρόλο που πρέπει να έχει ο κ. Τσίπρας λέγοντας: «Είναι μεγάλη υποχρέωση του Αλέξη Τσίπρα, και το λέω για πολλοστή φορά, να φερθεί ως Πρωθυπουργός της χώρα, ως Πρόεδρος της Κυβέρνησης και όχι ως αρχηγός των φατριών του Σύριζα».

 

Διαβάστε επίσης:

Peter Spiegel: Η Μέρκελ δεν θα καθίσει δίπλα στον Τσίπρα στο δείπνο της Ρίγας

Στη Ρίγα με C-130 ο Τσίπρας

Στην Ρίγα ο Τσίπρας με φόντο τη συμφωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ