Μπακογιάννη: Μεγαλύτερη κόκκινη γραμμή η χρεοκοπία της Ελλάδας

«Μεγαλύτερη κόκκινη γραμμή από τη χρεοκοπία της Ελλάδας και του λαού υπάρχει;» αναρωτήθηκε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και τόνισε ότι είναι «ώρα ευθύνης για όλους. Πρέπει να τερματιστούν οι λαϊκισμοί».

«Η Ελλάδα θέλει αυτή τη στιγμή προστασία. Η Ελλάδα απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Οι Ελληνες επιθυμούν από τους πολιτικούς να κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να τους καλύψουν για το μέλλον και να μην αφήσουμε 5 χρόνια θυσιών να πάνε χαμένα» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την άποψη ότι ο πρωθυπουργός θέλει τη συμφωνία όμως πρόσθεσε ότι «Εχει βεβαίως μια σειρά προβλημάτων. Αποκορύφωμα τα προβλήματα που έχει στο κόμμα του».

«Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε ο λαός και τον έκανε πρωθυπουργό θα ήταν διατεθειμένος να είναι ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας, των κλειστών τραπεζών, των συνταξιούχων που δεν θα έχουν πάρει τη σύνταξη, των υπαλλήλων που δεν θα έχουν πάρει το μισθό τους» σημείωσε η πρώην υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

Ο «ηλεκτρισμός» ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου- Χατζή- ΒΙΝΤΕΟ

Το σχόλιο της Κωνσταντοπούλου για το… βενζινάδικο – ΒΙΝΤΕΟ

Βορίδης σε Φίλη: Θα ικετεύετε για το mail Χαρδούβελη- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ