Νέες αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ

Την ώρα που η Χρυσή Αυγή κατακεραυνώνει στη Βουλή τους χρήστες ινδικής κάνναβης, ο βουλευτής Νίκος Μίχος κατηγορείται για κατοχή και χρήση χασίς. Παράλληλα, ο «υπαρχηγός» του Πυρήνα της Νίκαιας φέρεται να εμπλέκεται σε δικογραφία διακίνησης κοκαΐνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής, μπορεί ο Χρήστος Παππάς από το βήμα της Βουλής να τα έβαλε την προηγούμενη εβδομάδα με τους χρήστες κάνναβης με αφορμή το Athens Cannabis Protestival, ωστόσο στελέχη της Χρυσής Αυγής εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον βουλευτή Νικο Μίχο που κατηγορείται για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, τον υπαρχηγό της Νίκαιας Γιώργο – Χρήστο Τσακανίκα που μνημονεύεται σε δικογραφία υπόθεσης διακίνησης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Ακόμα, η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες όπου απεικονίζονται δύο πρωτοπαλίκαρα του “Πυρήνα Νίκαιας” να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών με τον έναν εξ αυτών να κρατά απειλητικά μαχαίρι τύπου ματσέτα.

Σύμφωνα πάντα με το Έθνος, από τη δικογραφία που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, ο υπαρχηγός του Πυρήνα της Νίκαιας προέβαινε σε παράνομες πράξεις και αποτελούσε πελάτη σπείρας εμπόρων ναρκωτικών που διακινούσε κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική. Έχει καταγραφεί στους διαλόγους που συνοδεύουν τη δικογραφία της υπόθεσης για το διεθνές δίκτυο εισαγωγής 120 κιλών καθαρής κοκαΐνης στη χώρα μας, καθώς είχε αγοράσει τουλάχιστον 7 γραμμάρια σε διάστημα 2 μηνών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, αγόραζε το σκληρό ναρκωτικό από Αλβανό εμπλεκόμενο στην υπόθεση που έχει ήδη συλληφθεί, τον οποίον μάλιστα “δεξιωνόταν” και στο σπίτι του.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Διαβάστε επίσης:

Η ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ

Η Κανέλλη για τα επεισόδια: Όλοι το ήξεραν, αλλά…

Σε διπλανή αίθουσα η δίκη των “Πυρήνων” με τη δίκη της ΧΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ