Κ. Μητσοτάκης: Απειλείται η δεδηλωμένη της κυβέρνησης

Υπό αμφισβήτηση τίθεται η δεδηλωμένη εάν η κυβέρνηση στην ψηφοφορία για τη συμφωνία χάσει παραπάνω από 13 βουλευτές, είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εάν η κυβέρνηση σε αυτήν την ψηφοφορία για τη συμφωνία -εφόσον την κλείσει και τη φέρει στη Βουλή- χάσει παραπάνω από 13 βουλευτές υπάρχει την επόμενη ημέρα ζήτημα δεδηλωμένης», επεσήμανε ο Κ. Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, στην ερώτηση τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία στην περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει μια συμφωνία προς ψήφιση στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε:

«Αν η συμφωνία περάσει – ενδεχομένως με ψήφους των κομμάτων της αντιπολίτευσης – με διαρροές από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τίθεται την επόμενη ημέρα ζήτημα δεδηλωμένης. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να χάνει ενδεχομένως ένα μεγάλο κομμάτι της δύναμής της, να στηρίζεται ενδεχομένως – όλα αυτά είναι υποθετικά σενάρια – στην αντιπολίτευση για να περάσει τη συμφωνία και την επόμενη ημέρα να συνεχίζει αμέριμνη να κυβερνάει ωσάν να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής».

Δείτε επίσης:

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Καραμανλής – ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης: Υπάρχει ακόμα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης; – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ