Κακλαμάνης: Δεν είμαι φίλος του Στουρνάρα αλλά τον υποστηρίζω

Τη…στήριξή του στον Γιάννη Στουρνάρα εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. “Δεν ήμουν πολιτικός φίλος του κ. Στουρνάρα, αλλά τώρα συγνώμη: Μας δουλεύουνε; Τα αποθεματικά της Τράπεζας της Ελλάδας πήρε ο κ. Στουρνάρας, τα 700 εκατ. ευρώ, αφού είχε συνεννοηθεί με τον Ντράγκι, του οποίου είναι άνθρωπος και με την Λαγκάρντ και σώθηκε η Ελλάδα και τού ζητάμε και τα ρέστα; (Φανταστείτε) τώρα πού έφτασα εγώ, από επικριτής του Στουρνάρα να τον υποστηρίζω!” δήλωσε στο ραδιόφωνο Βήμα FM.

Για τη συμφωνία με τους εταίρους και τη στάση της Ν.Δ. ο κ. Κακλαμάνης είπε: “Ανεξάρτητα το πώς θα ονομαστεί η συμφωνία, ένα είναι σίγουρο, ότι θα είναι επώδυνη. Για τα μεγάλα θέματα, πρέπει να συγκαλείται η κοινοβουλευτική ομάδα και να αποφασίζει η κοινοβουλευτική ομάδα. Ανεξάρτητα από εκεί και πέρα ποια θέση θα έχω εγώ διατυπώσει, ακόμα κι αν η απόφαση της πλειοψηφίας είναι αντίθετη, οφείλω εγώ να έρθω συντεταγμένα στη Βουλή και να ψηφίσω την απόφαση της πλειοψηφίας”

“Μέχρι στιγμής, ο κ. Τσίπρας τι λέει; «Ελάτε να πολεμήσουμε όλοι μαζί, να σκοτωθείτε για να δοξαστώ». Εάν αυτή είναι η θέση του μέχρι τέλους που θα’ ρθει στη Βουλή, εγώ θα είμαι απέναντι, δεν θα ψηφίσω. Εάν όμως ο κ. Τσίπρας, ξοδεύοντας μέρος του δικού του πολιτικού κεφαλαίου, βγει ειλικρινά και πει ότι «δυστυχώς, πρέπει να κάνω συμβιβασμό επώδυνο» και σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω με τι άλλο, γιατί αυτό επιβάλλει το συμφέρον της πατρίδος, εκεί ενδεχομένως να αλλάξω κι εγώ θέση. Ενδεχομένως, γιατί θέλω να δω τις λεπτομέρειες” πρόσθεσε. 

 

 Διαβάστε επίσης

Στουρνάρας: Δεν παραιτούμαι από την Τράπεζα της Ελλάδας – ΒΙΝΤΕΟ

Καρχιμάκης: Αν ο Παπανδρέου είχε ολοκληρώσει το έργο του…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ