Επίθεση Άδωνι σε Τσίπρα, Βαρουφάκη και Μάρδα – ΒΙΝΤΕΟ

«Προς το παρόν δεν βλέπω συμφωνία» σχολίασε για τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η κυβέρνηση εξακολουθεί να λέει στους Έλληνες εξωφρενικά ψεύδη κι αν δεν αποφασίσει ο κ. Τσίπρας να πει στον κόσμο την αλήθεια, δεν θα μπορέσει να κάνει τους απαραίτητους συμβιβασμούς» είπε και συνέχισε πως «αν δεν πάρει χρήματα η κυβέρνηση Τσίπρα η χώρα θα καταρρεύσει».

«Αυτή τη στιγμή τα μέτρα Βαρουφάκη είναι από 3 έως 6 φορές τα μέτρα του email Χαρδούβελη» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση προς τον κ. Μάρδα λέγοντας: «Πρέπει κάποιος να έχει πάρα πολύ θράσος για να είναι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και να φορτώνει τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Μόνο ο κ. Μάρδας, ο οποίος ήταν μέχρι την προηγουμένη των εκλογών μνημονιακός και έβγαζε τα λεφτά του στο εξωτερικό, επειδή φοβόταν ότι θα έβγαινε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε το θράσος να βγαίνει και να λέει ότι δεν έπρεπε να γίνουν οι εκλογές» και συνέχισε «Δεν έχει το δικαίωμα ο κ. Μάρδας να βγάζει τα χρήματά του στο εξωτερικό».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως αν είχε παραμείνει στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα «θα είχε 3% ανάπτυξη, ενώ τώρα, μέσα σε 4 μήνες έπεσε σε ύφεση» και στην περίπτωση που κλειστεί τώρα η συμφωνία η χώρα «δε θα γυρίσει στην ανάπτυξη, γιατί σε αυτούς τους 4 μήνες η Ελλάδα έχει χάσει 4 δισεκατομμύρια» και τόνισε πως «το email Χαρδούβελη ήταν 1 δισ. ευρώ, ενώ τα μέτρα του κ. Τσίπρα είναι 5 έως 6 δισεκατομμύρια, αυτά λοιπόν θα φύγουν από τη αγορά και θα φέρουν πολύ μεγάλη ύφεση».

«Η ύφεση που έρχεται φορτώνεται στον κ. Τσίπρα και στον κ. Καμμένο» τόνισε και συνέχισε «Ο κ. Μάρδας έπρεπε να κρύβεται κανονικά στην Ελλάδα κι όχι να κάνει υποδείξεις στη Νέα Δημοκρατία».

«Ο κ. Τσίπρας, για να κλειστεί η συμφωνία, πρέπει να πει στον Έλληνα πολίτη “Ελληνικέ λαέ δυστυχώς όσα σου έλεγα δεν γίνονται, ήταν παραμύθια της Χαλιμάς”».

Τέλος, τόνισε πως «Χρειάζεται δραστικά μια συμφωνία που να μειώνονται οι δαπάνες του Δημοσίου», ενώ σχολίασε ότι «κάθε μέρα που περνάει πάμε προς τα πίσω, γυρίζουμε προς το 2010, δεν φεύγουμε έξω από το μνημόνιο, εμείς κάνουμε το ανάποδο, ξαναγυρίζουμε στη μιζέρια».

 

Δείτε το βίντεο του Star:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννη: Ξεκάθαρα καλύτερα μία συμφωνία από τη μη συμφωνία

Τσίπρας: Δίνουμε μια σημαντική μάχη

Μπαλάφας: Δεν είπαμε ποτέ ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ