Με ποιον βουλευτή της ΝΔ συναντήθηκε ο Δρίτσας; – ΦΩΤΟ

Όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ελληνική Ναυτιλία συζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη.

Ο κ. Μηταράκης, ο οποίος είναι Τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον κ. Δρίτσα.

«Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης μας περιεστράφη γύρω από την έξαρση του μεταναστευτικού προβλήματος στο Αιγαίο. Για τη Νέα Δημοκρατία παραμένει προτεραιότητα η συνεχής επιτήρηση και προστασία των θαλασσίων συνόρων, η ουσιαστική ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν – ελληνικών και ευρωπαϊκών – η αναθεώρηση της ευρωπαϊκής πολιτικής και η αποφυγή δηλώσεων και αποφάσεων που στέλνουν λανθασμένα μηνύματα στα κυκλώματα των δουλεμπόρων», ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά στο μέλλον της Ελληνικής ναυτιλίας αποτελεί πεποίθηση μας ότι η χώρα μας μπορεί και πρέπει να επενδύσει στο συγκριτικό και ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, ιδιαίτερα σε αυτή την πρωτοφανή κρίση που βιώνουμε».

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δρίτσα για την ενημέρωση και να διαβεβαιώσω από την πλευρά μου ότι ως Τομεάρχης Ναυτιλίας της ΝΔ θα επιδιώξω την ουσιαστική συνεργασία μακριά από άγονες και ανούσιες αντιπαραθέσεις. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο για τη χώρα. Να αφήσουμε πίσω τις κακοδαιμονίες, τις αγκυλώσεις και να κινηθούμε γρήγορα προς τα μπρός», κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον Μηταράκη – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ