“Επίθεση” του Πανούση στον Παρασκευόπουλο

«Δεν πρόκειται να αυτολογοκριθώ ποτέ. Αδιανόητο να γνωρίζει κάποιος και να μην μιλάει αυτό λέγεται ανευθυνότητα. Ένας εγκληματολόγος πρέπει να τα προλαβαίνει. Τι έγινε και η γνώμη μου ενοχλεί;», αναρωτήθηκε αρχικά ο κ. Πανούσης, αναφερόμενος στον σάλο που ξέσπασε με τη δήλωση που έκανε για τον 27χρονο παιδοκτόνο πατέρα της Άννυ, στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή.

«Η δήλωση η δική μου δεν ήταν για να προτρέψει κάποιον να λιντσάρει τον 27χρονο αλλά είναι η επιστημονική μου άποψη», συνέχισε και πρόσθεσε, αφήνοντας αιχμές για τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο:

«Από ποιές αξίες της δικαιοσύνης προστατεύθηκαν οι δύο νεκροί και οι 21 τραυματίες την Κυριακή στον Κορυδαλλό; γιατί δεν παραιτήθηκε κανείς; ποιος ελέγχει τις φυλακές; που είναι η πολιτεία; Η σύγκρουση αυτή θα τελειώσει».

Σε ερώτηση που του έγινε για να γίνει πιο συγκεκριμένος, απάντησε: «Τον τρελό του χωρίου δεν μπορείς να τον εκλογικεύσεις. Αν τα δύο κόμματα που κυβερνούν, διαφωνούν με την ασκούμενη πολιτικού του υπουργείου, εγώ δεν είμαι μονιμάς».

Διαβάστε επίησης:

“Σφάζονται” Πανούσης – Διαμαντόπουλος

Πανούσης: Η δήλωσή μου ήταν μια επιστημονική και εμπειρική διαπίστωση

Κόντρα Λεουτσάκου – Ασημακοπούλου για τη δήλωση Πανούση- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ