Χωρίς τον Μιχαλολιάκο συνεχίζεται η δίκη της Χρυσής Αυγής

Της Άννας Κανδύλη

Χωρίς τον Νικό Μιχαλιλιάκο και τους βασικούς κατηγορουμένους από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η πολύκροτη δίκη της για την εγκληματική δράση της Οργάνωσης.

Η ηγετική ομάδα της ΧΑ έχει αποφασίσει να απουσιάζει από τις περισσότερες συνεδριάσεις σε μια εμφανή προσπάθεια να υποβαθμίσει τη δίκη.

Άλλωστε η απουσία του σκληρού πυρήνα της ΧΑ από την ακροαματική διαδικασία αναμένεται να αξιοποιηθεί και επικοινωνιακά από τη ΧΑ προκειμένου να εμφανιστεί ότι δεν συνδέεται με το βαρύτατο κατηγορητήριο και κυρίως με εγκλήματα που αποδίδονται σε στελέχη της.

Κατά την σημερινή διαδικασία αναμένεται να τεθούν εκ νέου αιτήματα για διακοπή της δίκης από φορείς της πόλης αλλά και από τους δικηγόρους και τους δημοσιογράφους που επισημαίνουν σωρεία προβλημάτων από την επιλογή της αίθουσας στις φυλακές Κορυδαλλού για τη διεξαγωγή της δίκης.

Την ιδία ώρα και πάλι σημειώθηκε επεισόδιο έξω από τη δικαστική αίθουσα . Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε περαστικό πιστεύοντας ότι είναι χρυσαυγής, ο όποιος παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ – Συγκεντρώσεις στον Κορυδαλλό για τη δίκης της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ

Ένταση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού στη δίκη της Χρυσής Αυγής-Ένας τραυματίας ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΩΡΑ- Πορεία του ΠΑΜΕ προς τον Κορυδαλλό- ΒΙΝΤΕΟ

ΤΩΡΑ-Στη δίκη της Χρυσής Αυγής η Κανέλλη – ΦΩΤΟ

“Φρούριο” ο Κορυδαλλός για τη δική της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ – ΤΩΡΑ

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ