Βούλτεψη: Δεν χάσαμε εμείς, κέρδισε το ψέμα

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

«Το ψέμα στην Ελλάδα κερδίζει με ποσοστό άνω του 44%», είπε η Σοφία Βούλτεψη και συνέχισε: «Δεν χάσαμε εμείς, κέρδισε το ψέμα».

Αναφορικά με τη διαπραγμάτευση υπογράμμισε ότι «δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία ότι οι εταίροι μας θέλουν συμφωνία. Απλώς έχουν θέσει ορισμένα ζητήματα τα οποία είναι απολύτως σαφή από τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, όσο και αν η κυβέρνηση ήθελε να τα παρουσιάσει ως προϊόν δημιουργικής ασάφειας».

«100 μέρες ήταν αρκετές για να καταλάβουμε όλοι και ο ελληνικός λαός ότι τα πράγματα απέχουν πάρα πολύ πρώτον, από αυτά τα οποία υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και δεύτερον, από την ίδια τη λογική», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε σχέδιο. Οι υποσχέσεις ήταν βέβαιο ότι δεν θα τηρηθούν».

«Κάναμε μία πολύ καλή διαπραγμάτευση και φτάσαμε σε ένα σημείο να έχουμε συμφωνήσει σε τέσσερα σημεία. Από αυτό το σημείο και μετά η κατάσταση έχει επιδεινωθεί», κατέληξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

 Καραγκούνης: Όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε σε πιο δεινή θέση

Βενιζέλος: Ο Πρωθυπουργός αποφεύγει το ΠΑΣΟΚ

“Μονομαχία” Λεουτσάκου Ασημακοπούλου στον αέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ