Εύη Τατούλη: Περίμενα η Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι πιο τολμηρή

Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία, Εύη Τατούλη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97.8 σχετικά με την καταγγελία της για «βιομηχανία φωτογραφικών διαγωνισμών».

«Τα ζητήματα δεν είναι προσωπικά. Είναι θεσμικά και πολιτικά», ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm 97.8 η κυρία Τατούλη και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο ”τρέχει” με προγραμματικές συμβάσεις με όλες τις περιφέρειες της χώρας, από τον Νοέμβριο του 2014 και το οποίο αφορά σε ένα πολύ σημαντικό έργο που έχει να κάνει με τη σίτιση των αστέγων και των αδύναμων συμπολιτών μας. Η δική μου πολιτική ένσταση έχει να κάνει με τους όρους που έθεσε το υπουργείο Εργασίας σε σχέση με την προμήθεια αυτών των αγαθών».

«Ο δικός μου ρόλος είναι κάθε φορά να προασπίζομαι τα συμφέροντα και των αδύναμων συμπολιτών μου και των τοπικών επιχειρήσεων, διότι αν τέτοια έργα τοπικής ανάπτυξης όπως τα λέει το εν λόγω υπουργείο, έρχονται να υπηρετήσουν άλλου είδους συμφέροντα, τότε πρέπει να είμαστε απέναντι», υπογράμμισε η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:

«Περίμενα η Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι πιο τολμηρή στις σχέσεις της με την κεντρική εξουσία. Δεν μπορούμε κάθε φορά να αποδεχόμαστε κάτι το οποίο η κεντρική εξουσία , για δικούς της πελατειακούς σκοπούς κάθε φορά μας, μας αναγκάζει να υποτασσόμαστε».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία από την Εύη Τατούλη για «βιομηχανία φωτογραφικών διαγωνισμών»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ