Ποτάμι: Έφτασε η ώρα της αλήθειας και των αποφάσεων

Τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους, σχολίασε το Ποτάμι, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας και των μεγάλων αποφάσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ένα από τα περιβόητα πλέον non paper η κυβέρνηση επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες για το ενδεχόμενο ρήξης στις αντιθέσεις μεταξύ των εταίρων. Οι διαφορές αυτές όμως δεν είναι σημερινές. Υπάρχουν εδώ και καιρό. ‘Ένας καλός διαπραγματευτής θα τις είχε εκμεταλλευθεί, κάνοντας τις κατάλληλες συμμαχίες ώστε οι αντιθέσεις αυτές να λειτουργήσουν προς όφελος της χώρας μας. Δυστυχώς όμως έχουμε πετύχει ακριβώς το αντίθετο: παρά τις μεταξύ τους διαφωνίες, όλοι εμφανίζονται ενωμένοι απέναντί μας.

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόσταση από την πραγματικότητα αποδεικνύεται  και από το γεγονός ότι στο non paper γίνεται λόγος  για σχέδιο εξόδου στις αγορές, κάτι που υπό τις παρούσες συνθήκες μοιάζει με ανέκδοτο. Ο κ. Τσίπρας δε μπορεί να συνεχίσει με μισόλογα. Οι παραπλανητικές διαρροές δεν θα αποδώσουν καρπούς. Είναι ώρα της αλήθειας και των μεγάλων αποφάσεων. Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων και συμφωνία ώστε να μείνει η χώρα στην ευρωζώνη».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το tweet του Μοσκοβισί για τη συνάντησή του με τον Βαρουφάκη

Τι συζήτησαν Βαρουφάκης – Μοσκοβισί

Ραγκούσης: Ιδιοτέλεια πίσω από την τροπολογία για τη Διαύγεια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ