Συνάντηση του Παυλόπουλου με τον Μπαλτά – ΦΩΤΟ

«Υποδέχομαι σήμερα, όχι μόνο τον Υπουργό, αλλά και τον συνάδελφο» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καλωσορίζοντας στο Προεδρικό Μέγαρο τον Υπουργό Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδη Μπαλτά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «η πανεπιστημιακή ιδιότητα ουδέποτε μας εγκαταλείπει, επομένως όσα έχουμε να πούμε αφορούν και πρότερες ιδιότητες, που μας ακολουθούν».

Από την πλευρά του ο κ. Μπαλτάς δήλωσε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει τη συνάντηση και λόγω αυτής της κοινής τους ιδιότητας και κυρίως «γιατί υπό τις νέες θέσεις, που και οι δυο βρεθήκαμε, οφείλω να σας ενημερώσω για το ποια είναι τα Νομοσχέδια που βρίσκονται εν εξελίξει αυτή τη στιγμή στη Βουλή. Ποιο είναι με λίγα λόγια το περιεχόμενο καθενός, να ακούσω  τη γνώμη και τη συμβουλή σας».

Μάλιστα, ο κ. Μπαλτάς υπογράμμισε: «Επειδή όπως ξέρετε η Βουλή έχει πολλές παραμέτρους και διαστάσεις στη λειτουργία της, τις οποίες οφείλουμε να υπηρετήσουμε με επάρκεια, ακόμα και σε αυτό το επίπεδο η δική σας συμβουλή θα είναι καίριας σημασίας πέρα από το  περιεχόμενο επί του οποίου μπορούμε να συζητήσουμε και πιο αναλυτικά λόγω και της κοινής ιδιότητας».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε Κατρούγκαλο: Νόμος είναι το δίκιο του πελάτη – ΒΙΝΤΕΟ

Η παρατήρηση του Προεδρείου στον Λοβέρδο- ΒΙΝΤΕΟ

O Πανούσης για τον παιδοκτόνο: Πολύ γρήγορα θα έχουμε τον θάνατο του δράστη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ