Σαμαράς: Να σταματήσει τα ψέματα η κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

«Το μήνυμα που έχω προς την κυβέρνηση είναι ότι πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει τα ψέματα, να σταματήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να προχωρήσει, τις επόμενες μέρες, σε μια συμφωνία. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς από τις Βρυξέλλες.

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ολοκλήρωσα, σήμερα στις Βρυξέλλες, μια σειρά συναντήσεων με Ευρωπαίους αξιωματούχους, που -θυμάστε- ξεκίνησε την προηγούμενη Τρίτη, στο Στρασβούργο.

Επεσήμανα, τόσο στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον κ. Γιούνκερ, σήμερα, όσο και στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον κ. Σουλτς και τους επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλιστών και των Φιλελευθέρων πριν λίγες μέρες, ότι οι θυσίες του Ελληνικού λαού δεν πρέπει να πάνε χαμένες.

Τους ζήτησα να στηρίξουν την Ελλάδα. Και συγκεκριμένα αναφέρθηκα στην ανάγκη άμεσης εκταμίευσης των κερδών των κεντρικών τραπεζών, τα SΜPs, που είναι 1,9 δισ., που ήταν άλλωστε και μέρος της συμφωνίας, που είχαμε πετύχει το Νοέμβρη του 2012.

Το μήνυμα που έχω προς την κυβέρνηση είναι ότι πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει τα ψέματα, να σταματήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και να προχωρήσει, τις επόμενες μέρες, σε μια συμφωνία. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει πια άλλος χρόνος. Πρέπει να προχωρήσει σε συμφωνία».

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ