Μπακογιάννη: Οι διαδικασίες στη ΝΔ θα κινηθούν αν κλείσει η συμφωνία

«Αυτό το οποίο όλοι ευχόμαστε είναι να υπάρξει μία συμφωνία. Ευχόμαστε να επικρατήσει η υπευθυνότητα» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real FM 97,8 .

Συγκεκριμένα, απαντώντας στο ερώτημα, αν ανακινηθούν διαδικασίες στη ΝΔ για συνέδριο ή ηγεσία, σε περίπτωση που κλείσει η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε: «Πιστεύω πως τότε θα κινηθούν οι διαδικασίες, αλλά πρώτα απ’ όλα να πούμε ότι η ΝΔ δεν εύχεται τη δικαίωσή της δια της καταστροφής της χώρας… Άρα αυτό το οποίο όλοι ευχόμαστε είναι να υπάρξει μία συμφωνία. Ευχόμαστε να επικρατήσει η υπευθυνότητα. Ευχόμαστε και θα στηρίξουμε μία πορεία προς τα εκεί, διότι εμάς, σε τελική ανάλυση, αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι η Ελλάδα» υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, συμπληρώνοντας ότι:

«Πεδίο άσκησης αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει λαμπρό. Δεν θα δυσκολευτούμε να κάνουμε αντιπολίτευση. Λίγο να δείτε τα θέματα Παιδείας, Δημόσιας Τάξης, Ασφάλειας, ανυπαρξίας Οικονομίας, ανυπαρξίας αναπτυξιακής πολιτικής, μπορώ να σας μιλάω μέχρι αύριο. Αλλά επί της ουσίας ότι η χώρα πρέπει να μείνει μέσα στην Ευρωζώνη, ότι πρέπει να έχουμε μία συμφωνία θα σπρώξουμε την κυβέρνηση με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση».

Στη συνέχεια η βουλευτής της ΝΔ, επεσήμανε ότι: «Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί κανένας να θέσει θέματα την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται κρεμασμένη σε μία κλωστή».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ