Ο Βαρβιτσιώτης για τη Βαλαβάνη: Η ομολογία της ότι είναι άσχετη μου προκαλεί ανησυχία – ΒΙΝΤΕΟ

“Προκαλεί θλίψη η εικόνα της κυβέρνησης” δήλωσε σε υψηλό τόνο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στη Βουλή και αναφερόμενος στη Νάντια Βαλαβάνη πρόσθεσε: “Να έρχεται η αρμόδια αναπληρωτής υπουργός επί της φορολογίας και να μας λέει ότι είναι άσχετη του αντικειμένου”.

Ο βουλευτής της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της κυβέρνησης αλλά και εναντίον του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. “Δυο χρόνια ζητούσατε επιμόνως εκλογές για μια νέα πολιτική και ετοιμαζόσασταν να αναλάβετε την εξουσία κι εμπιστεύτηκε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος έχει και την ευθύνη, σε έναν άσχετο κατ’ ομολογίαν του άνθρωπο τη φορολογική πολιτική. Αυτό δείχνει το μέγεθος της επιπολαιότητας με την οποία προετοιμαζόστασταν” είπε.

“Σήμερα βλέπουμε την ομολογία μιας υπουργού, συμπαθής κατα τ’ άλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα προσωπικό μαζί της, αλλά η σημερινή της ομολογία μου προκαλεί θλίψη και ανησυχία” συνέχισε ο πρώην υπουργός τη�� ΝΔ.

“Εδώ συζητάμε για το πρώτο σκάνδαλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ” δήλωσε αναφέροντας ότι χαρίζονται πρόστιμα σε μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου.

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης

Βαλαβάνη: Τα μαθαίνω τώρα όλα. Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ