Ο Άδωνις στον Σκουρλέτη: Θα πέσει και το ταβάνι να σας πλακώσει… – ΒΙΝΤΕΟ

«Με τη δική σας προϊστορία, το να μιλάτε εσείς για την προάσπιση της πολυφωνίας, θα πέσει και το ταβάνι να σας πλακώσει» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας, Πάνο Σκουρλέτη.

«Τι εμπιστοσύνη μπορώ να έχω για πολυφωνία όταν εσείς μου κάνατε εμπάργκο επί σειρά μηνών; Το θυμάστε το εμπάργκο;» συμπλ��ρωσε:

«Κύριε Σκουρλέτη μπορείτε να μου υποδείξετε μία χώρα του Δυτικού κόσμου που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει εμπάργκο στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της τότε πλειοψηφίας; Έστω σε έναν βουλευτή. Το έχετε ξαναδεί;».

«Με τη δική σας προϊστορία το να μιλάτε εσείς για την προάσπιση της πολυφωνίας, θα πέσει και το ταβάνι να σας πλακώσει», υπογράμμισε.

Απαντώντας στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο οποίος ανέφερε απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη ότι «κανένας δεν θα μπει ως ταύρος εν υαλοπωλείο σε στούντιο της ΕΡΤ όπως εσείς» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε:

«Μάλλον αναφέρεστε σε μία εκπομπή που με είχαν καλέσει σε πάνελ, καθυστερημένο και μου έβαλαν το μικρόφωνο την ώρα που κάθισα».

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Παππάς προς Άδωνι: Κανένας δεν θα μπει ως ταύρος εν υαλοπωλείο σε στούντιο της ΕΡΤ όπως εσείς – BINTEO

Η συγκίνηση της Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Παναγούλης: Να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που αγωνίστηκαν για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ