“Το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη λύση”

“Μαζί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο να προτάξουμε τη σταθερότητα που έχει ανάγκη η οικονομία μας, τη δυναμική για την ανάπτυξη που έχει ανάγκη η χώρα και την ταχύτητα για ανθρωποκεντρικές λύσεις, που έχει ανάγκη η κοινωνία, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των πολιτών και οι μεγάλες πατριωτικές μάχες και του Γ. Παπανδρέου και του Ευ. Βενιζέλου” τόνισε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ανοίγοντας τις εργασίες της συνεδρίασης.

Ο κ. Καρχιμάκης σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρά με βασικό και κορυφαίο στόχο να διαμορφώσει ελπιδοφόρα πολιτική για τη χώρα και τους ανθρώπους, να κάνει την ασφάλεια των ανθρώπων μέρος της λύσης, για την έξοδο από την κρίση και να εξασφαλίσει την επιβίωση της χώρας, να την κρατήσει στην Ευρώπη και στον πιο ρεαλιστικό δρόμο για τη σταδιακή επάνοδο στην “αυτοδύναμη Ελλάδα”.

Επιπλέον, κάλεσε “όσους πικράναμε, όσους μας αμφισβητούν γιατί τους απογοητεύσαμε, να μην κόψουν τον πολιτικό λώρο με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη” αλλά με τη γόνιμη παρέμβασή τους να συμβάλουν στη ριζική ανάπλαση της χώρας.

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, ανέφερε ότι παρά τα λάθη και τις παραλείψεις, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ως η μόνη αξιόπιστη λύση για την αντιμετώπιση μιας κρίσης, που μπορεί να απειλεί και την κοινωνική συνοχή.  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ