Η απάντηση του Κουβέλη στον Σαμαρά – ΒΙΝΤΕΟ

«Την αναφορά που γίνεται στο πρόσωπό μου, την εκλαμβάνω ως τιμητική, αλλά δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης απαντώντας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είπε ότι του είχε προτείνει να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Αντιλαμβάνομαι και ερμηνεύω την ανάγκη του κ. Σαμαρά να δικαιολογήσει τη δική του πολιτική αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήδη τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής, όπως αυτά είχαν σωρευτεί, ιδιαίτερα προς το φθινόπωρο, είχαν οδηγήσει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση», τόνισε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε:

«Ο κ. Σαμαράς, όχι εγώ, επέλεξε για παράδειγμα να βγει στις αγορές για να εισπράξει το μεγάλο μηδενικό από εκεί, ο κ. Σαμαράς ήταν έτοιμος να πάει σε εκλογές και το είχε προαποφασίσει. Απόδειξη, όταν πήγε για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επέλεξε έναν άνθρωπο τον οποίο και εγώ εκτιμώ, τον κ. Δήμα, αλλά ήταν μία στενή υποψηφιότητα».

«Ο κ. Σταμάτης ήρθε και με είδε αλλά δεν συζητήσαμε τίποτα επ’ αυτού. Η αναφορά που γίνεται στο πρόσωπό μου, την εκλαμβάνω ως τιμητική αλλά δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο. Δεν υπήρξε τηλεφώνημα, ούτε του κ. Σαμαρά, ούτε του κ. Βενιζέλου για ένα τέτοιο ενδεχόμενο», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Ο κ. Σταμάτης ήρθε στο γραφείο μου, συζητήσαμε αλλά δεν έγινε καμία απολύτως συζήτηση. Δεν είναι ακριβές, δεν είναι αληθές. Άλλωστε πως θα ήταν όταν εγώ είχα ήδη απόφαση δική μου και του συνεδρίου».

«Σας βεβαιώνω δεν σηκώθηκε ποτέ κάποιο τηλέφωνο για να μου πουν αν ενδιαφέρομαι για την προεδρία της Δημοκρατίας», υπογράμμισε ο Φώτης Κουβέλης.

 

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ

 

 

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: ΔΝΤ και Κουβέλης μας οδήγησαν στις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

 Σαμαράς: Είμαστε σε αδιέξοδο, η κυβέρνηση κορόιδεψε την κοινωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ