Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο τις θυσίες του ελληνικού λαού

Η Υπεύθυνη του Τομέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Γ.Λ.Κ. της Νέας Δημοκρατίας κυρία Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του κ. Μάρδα, έκανε λόγο για την προχειρότητα με την οποία κινείται η κυβέρνηση σε μισθούς και συντάξεις, ενώ θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων. Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση:

«Με απίστευτη ελαφρότητα ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Μάρδας αποκαλύπτει ότι λείπουν 400 εκατ. ευρώ για την καταβολή μισθών και συντάξεων στο τέλος Απριλίου. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώνει ότι, τα χρήματα αυτά θα τα συνεισφέρουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Από το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» για την τοπική αυτοδιοίκηση, περάσαμε στην «οικειοθελή συμμόρφωση» των ασφαλιστικών ταμείων…

Η κυβέρνηση με τον ερασιτεχνισμό και την ανευθυνότητά της, αφού καταδίκασε τον ιδιωτικό τομέα, θέτει πλέον σε άμεσο κίνδυνο όχι μόνο τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά και τις τεράστιες θυσίες που έχουν γίνει για να διασφαλισθούν. Να είναι σίγουροι ότι οι ευθύνες για τους χειρισμούς αυτούς θα αναζητηθούν στο ακέραιο. Οικειοθελής βιασμός δεν υφίσταται».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα Μπαλάφα – Ασημακοπούλου για τις φυλακές – ΒΙΝΤΕΟ

Μάρδας: Χρειαζόμαστε 2,5 δισ. μέχρι το τέλος Μαΐου- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ