Καραγκούνης: Να προστατεύσουν την περιουσία του ελληνικού λαού

Την Πράξη του Νομοθετικού Περιεχομένου που δεσμεύει τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,  Κώστας Καραγκούνης, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι τα στελέχη της κυβέρνησης είναι εγκλωβισμένα στα αδιέξοδα τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αφού αναζήτησαν χρήματα χωρίς δεσμεύσεις από τους εταίρους, αφού περιπλανήθηκαν σε άλλες χώρες, για να βρουν λεφτά και αφού έχουν κηρύξει μια γενικευμένη στάση πληρωμών, σήμερα οι φωστήρες της κυβέρνησης, εγκλωβισμένοι στα αδιέξοδά τους, προχωρούν στη δεύτερη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Δεύτερη ΠΝΠ σε λιγότερο από 100 ημέρες!

Προχωρούν, αν είναι δυνατόν, στην υποχρεωτική δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης. Ενέργεια που μέχρι πρόσφατα ξόρκιζαν και τώρα την υιοθετούν.

Προειδοποιούμε τόσο την κυβέρνηση όσο και τις διοικήσεις των Ταμείων να εξασφαλίσουν τη διαθεσιμότητα των πόρων και να προστατεύσουν την περιουσία του ελληνικού λαού. Τα αδιέξοδα τα οποία οι ίδιοι έχουν προκαλέσει δεν μπορεί να τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος με τη χρήση της περιουσίας του και την εσωτερική στάση πληρωμών.

Οι ευθύνες θα είναι τεράστιες και να είναι σίγουροι ότι θα αναζητηθούν».

 

Διαβάστε επίσης:

Διευκρινίσεις από την κυβέρνηση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου από την κυβέρνηση για τα αποθεματικά

Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει το Reuters για τα ταμειακά διαθέσιμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ