Μπακογιάννη: Αν η ΝΔ είχε τα κότσια, οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν κλείσει

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, άφησε αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «αν εμείς είχαμε τα κότσια, οι διαρθρωτικές αλλαγές θα είχαν κλείσει».

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση θα βάλει πλάτη και δεν θα σηκώσει το λάβαρο του λαϊκισμού» και πρόσθεσε ότι «οι διεργασίες μέσα στη ΝΔ κορυφώνονται».

Παράλληλα, επιτέθηκε στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου:

«Δεν είναι η κ. Κωνσταντοπούλου δικηγόρος ανθρώπων με παραβατικότητα; Η μητέρα μου είχε πει: ο Θεός να σε φυλάει από νεόπλουτο εργοδότη. Συμπεριφέρεται στις καθαρίστριες και τους θυρωρούς σαν να είναι τσάρος».

«Την Πέμπτη, η κ. πρόεδρος της Βουλής επέτρεψε τον εαυτό της συμπεριφορά που μού έβγαλε απελπισία μαύρη. Συνέκρινε τα θύματα της τρομοκρατίας που είχαν μπει με άδεια στη Βουλή με αυτούς που εισέβαλαν στη Βουλή, είναι αυτό το ήθος της Αριστεράς;» διερωτήθηκε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα όσα συμβαίνουν οφείλονται μόνο σ�� απειρία. Η κυβέρνηση πρέπει πάση θυσία να κλείσει τη συμφωνία, έχει λαϊκή εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση με κατάληξη, δεν έχει εντολή να οδηγήσει την Ελλάδα στα βράχια» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Η Ντόρα διαβάζει το ποίημα του Άδωνι στην Κωνσταντοπούλου – ΦΩΤΟ

Η Μπακογιάννη στον Παρασκευόπουλο: Αγωνιστής είναι το θύμα όχι ο δολοφόνος – ΒΙΝΤΕΟ

Μπακογιάννη: Δεν δικαιούται κανείς κ. Παρασκευόπουλος να απελευθερώνει ισοβίτες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ